Om oss - MG-Auto AS

Go to content
OM OSS

MG Auto AS har siden oppstart i 2009 basert seg på en mest mulig sunn og kostnadseffektiv drift av virksomheten for å kunne sikre en solid egenkapital i firmaet, som igjen skal komme kundene til gode ved at vi kan tilby gode og trygge bruktbiler til de beste prisene, samt en sikker garantihåndtering uavhengig av hvor du befinner deg i landet om noe uforutsett skulle skje med bilen.

Det viktigste for oss er at du som bilkjøper sitter igjen med følelsen av å ha gjort en god handel, også årene i møte. Vi anser aldri et kundeforhold som endt før du igjen får behov for å bytte til- eller kjøpe ny bil, og håper da vi får ta del i denne prosessen på ny. Vi strekker oss langt for fornøyde kunder!

Bedriften består av 6 ansatte med ulike oppgaver og kompetanse innen administrasjon, salg og klargjøring. Vi leverer i overkant av 400 biler i året med en årsomsetning på 60-70millioner og er i vekst. Vi har siden oppstart opparbeidet oss en stor gjenkjøpsportefølje og jobber målrettet for å utvide denne. Vi opererer primært med norske biler, men samarbeider også med seriøse aktører innen import, om drømmebilen ikke skulle finnes i Norge.  


Vi ser fram til å gjøre en handel med deg!  

Ned vennlig hilsen
MG-AUTO AS

Send meg en direktemelding..

Send meg en direktemelding..

Back to content